Regenwateropslag

Regenwateropslag

Ieder levend wezen op aarde heeft enige vorm van water nodig om te overleven. Organismen verliezen namelijk water door verdamping en uitscheiding en dit moet gecompenseerd worden. Wanneer een organisme te lang geen water tot zich kan nemen, zullen de cellen uitdrogen wat kan resulteren in een fatale afloop. Gelukkig regent het in ons kikkerlandje vaak. Het zou eigenlijk zonde zijn om deze gratis watertoevoer niet op te slaan. Door een regenwateropslag aan te leggen, kunt u er zeker van zijn dat u de planten water kunt geven, ook als het lang niet heeft geregend.

Verschillende soorten opslag

Bij Dutchso zijn we gespecialiseerd in het opslaan van water en andere vloeistoffen. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Zo zijn we instaat om watertanks, waterbassins en waterzakken te leveren, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Deze soorten regenwateropslag zijn uiteraard voornamelijk bedoeld voor de industriële sector. Maar ook thuis kunt u aan de slag met het opslaan van regenwater. Verbind een grote regenton aan de regenpijp en geniet in de zomer van extra water voor de planten.

Regenwateropslag bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een regenwateropslag? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Regenwateropslag

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!