Beregening

Pompen

Beregening

Rovatti is een van de toonaangevende merken op het gebied van beregening. De beregeningspompen zijn in een uitgebreid programma leverbaar, daarnaast zijn er diverse aandrijvingen mogelijk zoals Dieselmotor, PTO of elektromotor.

Motorpompen
De motorpompen van DUTCHSO zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. ieder pomp is minimaal voorzien van een gegavlinseerde stalen frame, een motor, een pomp en een besturing. De definitieve uitvoering komt tot stand in overleg met de klant zo is er keuze in pomp, soort type en merk, merk dieselmotor bijvoorbeeld John Deere, Iveco, Perkins, Kubota.

Daarnaast kunnen de pompen worden voorzien van omkastingen al dan niet geluidgedempt, interne tank, trolley frame enz. De pompen kunnen ook los geleverd worden als flenspomp.

Trekkerpompen
DUTCHSO trekkerpompen of PTO gedreven pompen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. E.e.a afhankelijk van overbrenging en waaiertype. Ook zijn ze leverbaar als meertrapspompen waardoor hoge capaciteit en druk bij een optimaal rendement gehaald kan worden.

Meertraps elektrisch gedreven pompen
De Europa serie van Rovatti is een efficiente robuste oplossing voor uw beregening. Met capaciteiten van 36 m3/hr tot 300 m3/hr en drukken oplopend tot 2,5 Bar bied dit voor de meeste toepassingen de ideale oplossing. Daarnaast kunnen wij met de juiste keuze voor materialen u een pomp bieden met een lange levensduur.

Beregening

Vragen of informatie?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!