HDPE Buizen

Buizen / kleppen

HDPE Buizen

Dutchso HDPE buizen zijn geproduceerd in Europa en van PE100 (MRS 10 – Sigma 80), zwart gekleurd met geextrudeerde blauwe strepen of geheel blauw gekleurd, bestemd voor transport van water voor menselijke consumptie, inclusief ruw onbehandeld water, conform de normen EN 12201 en ISO 4427. Geschikt voor drinkwaterleidingen, zoals beschreven in de nationale Europese regelgeving en op organoleptische eigenschappen gecontroleerd en gecertificeerd conform norm EN 1622.

Naast de drinkwater geschikte HDPE buizen, levert Dutchso ook een pakket HDPE buizen voor Irrigatie en tuinbouw, Rioolafvoer ( druk en drukloos), Drainage en Biogas, Baggeren, Geothermie en Kabel protectie.

U kunt altijd een combinatie maken van onze buizen met een pakket fittingen en kleppen welke wij leveren beschikbaar in maten 16 – 1200mm.

Voor makkelijke en snelle installatie op uw project site, kan Dutchso u prefabriceerde HDPE assemblies leveren, daarnaast beschikken wij over een eigen team welke wereldwijd uw buis en fitting installatie turnkey kan opleveren.

HDPE Buizen

Vragen of informatie?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!