Fittingen HDPE

Fittingen en flenzen

Fittingen HDPE

DUTCHSO levert HDPE fittingen in de korte uitvoering voor stuiklas en tevens de lange uitvoering voor stuik- en elektrolas, in de door u gewenste drukklasse. De meest toegepaste drukkklassen SDR11 en SDR17 leveren wij uit voorraad. Uiteraard ontbreken ook klemkoppelingen voor PE buis niet in ons programma.

U kunt bij ons ook uw elektrolasapparaat , spiegellasmachine, schilgereedschap en klemmen kopen. Wij zijn onder andere dealer voor de PE/PP electrolas en spiegellas machines van Huerner (Duitsland) en Ritmo(Italie) Kortom op het gebied van PE fittingen en buis kunnen wij u zeer zeker helpen.

Het standaard leveringsprogramma omvat een uitgebreide serie stomplasfittingen volgens ISO normering, zoals bochten, T-stukken, voorlaskragen, verloopstukken, overgangsstukken, eindkappen, schroefbussen en koppelingen. Een aantal modellen is speciaal verlengd om ook te kunnen elektromof-lassen. Daarnaast is een brede range moflasfittingen verkrijgbaar.

HDPE Fittingen

PE Drukfittingen

DUTCHSO levert PE hulpstukken in de meest voorkomende maten en drukklassen. Van 20 mm t/m 1200 mm in SDR 17, SDR 11 of de door u gewenste drukklasse. Ook met custom-made producten kunnen wij u van dienst zijn. Neem contact met ons op en wij zullen u verder helpen.

HDPE appendages
HDPE 100 kogelkranen met een volledig volle doorlaat voor gas-, water-, en industriƫle toepassingen.

PE Klemfittingen
PE klemkoppelingen zijn zeer geschikt voor het verbinden van PE leidingen tbv drinkwater. Tevens kunnen de koppelingen worden toegepast voor PVC,PE-x, ABS, en Koper. Hiervoor heb je een extra metalen klemring nodig.

SBB

PE Lasmachines

DUTCHSO levert naast leidingsystemen en fittingen ook lasmachines en hulp gereedschappen voor het verwerken van kunstfoffen. Denk hierbij aan spiegellasmachines voor afvoer en druk toepassingen, elektrolasmachines, moflasmachines en diverse schilgereedsschappen. Wij zijn dealer voor Huerner en Ritmo.

Vragen of informatie?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!