Wateropslag vergunning vrij

Wateropslag vergunning vrij

Langzaam maar zeker gaan steeds meer mensen weer regenwater opslaan. De ouderwetse waterton is steeds vaker terug te zien onderaan de regenpijp. Voor agrarische bedrijven is het nog meer van belang dan voor particulieren. Zij krijgen namelijk steeds vaker te maken met een beregeningsverbod tijdens een droge periode. Voor het plaatsen van een grote watertank is vaak een bouwvergunning of iets dergelijks nodig. Dit zijn weer extra kosten die niet persé gemaakt hoeven te worden. Zo kan er ook gekozen worden voor het plaatsen van waterzakken. Deze wateropslag kan volledig vergunning vrij geïnstalleerd worden.

Het materiaal van de waterzakken

De waterzakken van Dutchso kunnen op het erf geplaatst worden zonder op te vallen. Dit vanwege de mogelijkheid om de zakken te bedekken onder een laag grond. Door het flexibele maar sterke materiaal van de waterzakken is het mogelijk om deze zakken snel te verplaatsen en aan te leggen. De zakken hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen U.V. licht maar ook tegen vorst tot -30°C.

Wateropslag vergunning vrij bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een wateropslag vergunning vrij? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Wateropslag vergunning vrij

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!