Waterbassin

Waterbassin

Water is levensbehoefte nummer één van de mens. Gelukkig zijn er tegenwoordig de technologieën om drinkwater gewoon uit de kraan te laten lopen. Echter is het al een aantal keer voorgekomen in de afgelopen jaren dat er toch te weinig water in de grond zat om iedereen te voorzien. Er werden beregeningsverboden ingesteld zodat water bespaard zou worden. Door regenwater op te slaan in een waterbassin kan het opgevangen water toch gebruikt worden om de gewassen te voorzien van water. Dit kan cruciaal zijn voor de oogst. Regenwater valt gratis uit de lucht – dus waarom geen gebruik van maken?

Het folie

Bij Dutchso wordt alleen gebruik gemaakt van het beste materiaal. Het folie dat gebruikt wordt voor een waterbassin voldoet aan alle richtlijnen. De dikte van het folie kan variëren van 0,6 tot en met 2,0 millimeter dikte, afhankelijk van de situatie. Het is ook nog mogelijk om doorvoeren in het folie te installeren. Hierdoor kunnen vloeistoffen makkelijk aan- en afgevoerd worden. Zo kan het water makkelijk van en naar het bassin worden gewerkt.

Waterbassin bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een waterbassin? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Waterbassin

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!