Water opslag

Water opslag

Water opslag kan op verschillende manieren plaatsvinden. Zo kan een ouderwetse regenton onderaan de regenpijp geplaatst worden zodat al het regenwater wat normaal gesproken in de grond zou verdwijnen, opgevangen wordt om daarna hergebruikt te worden als water voor de tuin. Dit is voor een huishouden ideaal om in de zomer het regenwater te gebruiken om de tuin mee te bevochtigen. Een regenton is voor een agrarisch bedrijf natuurlijk niet genoeg om heel het land te voorzien. Dutchso is instaat om verschillende soorten wateropslag te plaatsen die de boer kunnen verlichten in tijden van lange droogte.

De verschillende vormen voor het opslaan van water

Bij Dutchso is er keuze tussen verschillende soorten water opslag. Zo kunnen er watertanks, -bassins en -zakken geplaatst worden. Deze hebben verschillende eigenschappen en zijn voor verschillende situaties geschikt. Door hun jarenlange ervaringen weten de specialisten van Dutchso precies welke soort opslag het beste past bij iedere unieke situatie. De tanks, bassins en zakken voldoen aan de laatste veiligheids- en kwaliteitseisen, zodat u verzekerd bent van een opslag die lang mee zal gaan.

Water opslag bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een water opslag? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Water opslag

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!