Water opslaan

Water opslaan

Met het opslaan van water kunnen grote droogtes beter bestreden worden. Al het overtallige water wat normaal gesproken door de regenpijn in de grond zou verdwijnen, kan opgevangen worden en later gebruikt worden om het land van water te voorzien. Met de waterzakken van Dutchso wordt water opgevangen en bewaard zodat het op een later moment weer gebruikt kan worden. Deze systemen zijn gesloten zodat er geen andere stoffen of spullen in de zakken terecht kunnen komen. De inhoud van de zakken kunnen aardig verschillen van 10 m3 tot 6500 m3. Bovendien kunnen ze gekoppeld worden om de tijdelijke wateropslag inhoud te vergroten.

De zakken verbergen

De zakken kunnen ook verborgen worden onder een laag slappe grond. Hierdoor zal het opslaan van water niet opvallen en zal het land er bovendien esthetisch beter uitzien. De zakken worden ook nog afgespannen met een band en vastgezet met piketpalen. Dit heeft te maken met het opwaaien dat te wijten is aan de vacuümzuiging.

Water opslaan bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in het opslaan van water? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Water opslaan

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!