Vaste mest opslag

Vaste mest opslag

Vaste mast is erg goed voor het land. Deze mest is begonnen als verse mest en daar is verteerd. Tijdens het verteren neemt de bemestingswaarde toe. Het koolstofgehalte neemt hierbij af en het relatieve stikstofgehalte neemt toe. Hierdoor neemt de balans tussen de kool- en stikstof toe wat er weer voor zorgt dat de planten beter zullen groeien. Door een vaste mest opslag te installeren zal er dus altijd genoeg mest bij de hand zijn om het land te bevruchten. Hierdoor zal er uiteindelijk meer winst behaald kunnen worden met het land.

De mestzakken van Dutchso

Bij de Dutchso weten we hoe we veilig en verantwoord mest op kunnen slaan zodat het op ieder moment weer gebruikt kan worden. In veel gevallen wordt er gekozen voor het plaatsen van mestzakken. Deze zakken zijn verplaatsbaar en kunnen onder de grond geplaatst worden. Ze zijn bovendien gemakkelijk aan te leggen. Een relatief eenvoudige manier om mest op te slaan. Zo bent u altijd tevreden met uw vaste mest opslag.

Vaste mest opslag bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een vaste mest opslag? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Vaste mest opslag

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!