Stalen watertanks

Stalen watertanks

Wilt u verzekerd zijn van genoeg water? Dan is het plaatsen van stalen watertanks een goede optie. Door regenwater op te slaan zorgt u voor een lagere nota van watergebruik, al het regenwater wat u opvangt in watertanks zal niet uit de kraan hoeven te komen en daarom ook niet betaald voor hoeven worden. Onze stalen watertanks zullen een langere levensduur hebben dan vele andere op de markt, dit omdat onze watertanks worden uitgevoerd met 450 gr/m² senzimir verzinkte gevouwen staalplaat. Dit is 20 procent zwaarder dan wat standaard in de markt wordt gebruikt en hierdoor hebben onze tanks een langere levensduur.

Voorzien van CE keur

Bij Dutchso leveren we een programma aan standaard tanks in afmetingen variërend van 2m³ tot aan 4.500 m³. Diameters variëren van 1,85 meter tot 40 meter en de hoogte gaat tot 6 meter. De stalen watertanks voldoen aan alle nationale en internationale normen afhankelijk van toepassing en als een van de weinigen in de markt zijn al onze watertanks voorzien van een CE keur.

Stalen watertanks bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in stalen watertanks? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Stalen watertanks

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!