Stalen watertank

Stalen watertank

Een stalen watertank is de geschikte oplossing voor de opslag van veel regenwater. Door regenwater op te slaan zorgt u voor een lagere nota van watergebruik, al het regenwater wat u namelijk opvangt zal niet meer uit de kraan hoeven te komen. De opslag van regenwater heeft niet alleen een voordeel in kosten, maar het heeft ook nog een groot voordeel als u in de agrarische sector werkt. Regenwater is namelijk veel beter voor beplanting dan water uit leidingen.

Programma aan standaard tanks

Bij Dutchso leveren we een programma aan standaard tanks in afmetingen variërend. Onze tanks variëren in afmetingen van 2m³ tot aan 4.500 m³. De diameters variëren van 1,85 meter tot 40 meter en de hoogte gaat tot 6 meter. De door ons geleverde stalen watertank zal voldoen aan alle nationale en internationale normen afhankelijk van toepassing. Ook zijn al onze tanks voorzien van een CE keur.

Stalen watertank bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een stalen watertank? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Stalen watertank

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!