Opslag water

Opslag water

De droogtes in ons land duren langer en langer. Hierdoor wordt het opslaan van water belangrijker en belangrijker. Door een opslag water aan te leggen, zorgt men ervoor dat er ook tijdens langdurige droogte genoeg water is om de gewassen in de tuin of het land te onderhouden. Het komt de laatste jaren ook steeds vaker voor dat er een beregenverbod wordt ingesteld door de overheid. Dit om het grondwaterniveau enigszins op peil te houden. Een te laag grondwaterpeil kan namelijk resulteren in het inzakken van de grond waardoor de fundering van huizen meer wordt belast.

Verschillende soorten wateropslag

Opslag van water kan bij Dutchso op verschillende manieren. Zo zijn we instaat om waterzakken, wateropslagtanks of waterbassins te plaatsen. De grote van deze verschillende soorten wateropslag kan ook nog erg variëren. De professionals van Dutchso weten precies welke situatie om welke soort opslag vraagt. Zo weet u zeker dat u genoeg water kunt opslaan zonder dat er te veel betaald wordt voor een te grote wateropslag.

Opslag water bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een opslag water? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Opslag water

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!