Opslag vaste mest

Opslag vaste mest

Mest is in veel gevallen niet zo eenvoudig als dat het lijkt. Zo is verse mest qua samenstelling anders dan vaste mest. Verse mest komt direct van het dier vandaan. In deze mest is het koolstof gehalte erg hoog. Hier kunnen de planten of gewassen weinig mee. Door mest te laten composteren ontstaat er vaste mest. In deze mest is het koolstof gehalte afgenomen en het relatieve stikstofgehalte, een belangrijke voedingsstof voor planten, toegenomen. Dit proces duurt gemiddeld een jaar en zal warmte, water en voedingstoffen opwekken. Deze mest kan dan weer opgeslagen worden in een opslag vaste mest.

Soort opslag

Bij Dutchso zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten water- en mestopslag. Bij een opslag vaste mest wordt in veel gevallen gekozen voor het plaatsen van ondergrondse mestzakken. Deze zakken hebben een lange levensduur en zijn zuur- en zoutbestendig. Een bijkomend voordeel is dat deze zakken verplaatsbaar zijn en geen stankoverlast veroorzaken. Door slappe grond over de zakken te leggen zal het erf er op esthetisch gebied niet achteruitgaan.

Opslag vaste mest bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een opslag vaste mest? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Opslag vaste mest

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!