Opslag vaste mest op land

Opslag vaste mest op land

Vaste mest kan gebruikt worden om het land vruchtbaarder te maken. Vaste mest is wel degelijk anders dan verse mest. In verse mest zit namelijk nog een hoog koolstofgehalte. Te veel koolstof in de grond zal de bodem doen verstarren en verdichten. De verse mest kan gecomposteerd worden. Hierbij daalt het koolstofgehalte en neemt het relatieve koolstofgehalte toe. Door een goede balans tussen deze twee elementen zal de bodem en daarmee de planten floreren. Door een opslag vaste mest op land te plaatsen, heeft de boer altijd genoeg mest bij de hand om het land te bevruchten.

Mest opslaan

De professionals van Dutchso zijn instaat om verschillende soorten opslag te plaatsen. Voor opslag van mest wordt vaak gekozen voor mestzakken. Deze zakken hebben een aantal grote voordelen. Ze hebben een lange levensduur en hebben een vorstweerstand tot -30°C. Daarnaast zijn ze bestendig tegen U.V. en zal er geen stankoverlast ontstaan.

Opslag vaste mest op land bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een opslag vaste mest op land? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Opslag vaste mest op land

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!