Opslag van water

Opslag van water

Door water op te slaan, heeft u in de zomer meer water te gebruiken om de planten te bevochtigen. Helaas komen lange periodes van droogte steeds vaker voor. Dit gaat vaak als eerste ten koste van de landbouw. Een beregenverbod is al een aantal keer ingevoerd in verschillende provincies. Afhankelijk van het type grond is het op peil houden van het grondwaterniveau van groot belang. Wanneer het grondwaterpeil te laag komt te staan, zal de grond snel inzakken en wordt de druk op de fundering van huizen groter. Vooral bij huizen met houten funderingen is dat erg gevaarlijk.

Verschillende soorten opslag

De professionals van Dutchso zijn gespecialiseerd in het opslaan van water. Het is daarom ook mogelijk om te kiezen uit een groot scala van wateropslagen. Van watertanks tot waterzakken, Dutchso weet precies welke situatie om welke aanpak vraagt. Zo weet u zeker dat u genoeg water kunt opslaan zonder te veel te betalen.

Opslag van water bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een opslag van water? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Opslag van water

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!