Mestopslag

Mestopslag

Het is algemeen bekend dat mest gebruikt kan worden om de vruchtbaarheid van de grond te vergroten. Wanneer mest een tijdje ergens ligt, zal het namelijk gaan composteren. Deze compost is enorm voedzaam voor planten en groenten. Veel agrarische bedrijven gebruiken hun eigen mestopslag daarom ook om het land te bevruchten. Wanneer er zelf niet genoeg mest wordt geproduceerd zal de benodigde mest gekocht worden.

Gesloten systeem

Met de mestzakken van Dutchso wordt een groot probleem van het verzamelen van mest verholpen. Bij het composteren van mest komt namelijk veel methaan en een sterke lucht vrij. Dit kan voor grote overlast zorgen bij omliggende woningen. De gesloten mestopslag van Dutchso zorgt er met zijn gesloten systeem voor dat methaan niet kan ontsnappen en er geen stankoverlast zal ontstaan. Bovendien zal er geen regenwater bij de mest kunnen komen. De zakken zijn U.V. bestendig en hebben een vorstweerstand tot -30°C. Door deze eigenschappen hebben de zakken een lange levensduur en zal er niet snel schade aan de zakken ontstaan.

Mestopslag bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een mestopslag? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Mestopslag

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!