Mest opslag

Mest opslag

Mest van dieren kent voor- en nadelen: het kan de grond erg vruchtbaar maken, maar het kan ook ontzettend stinken. Door een goede mest opslag te installeren, kunnen de negatieve kanten van mest verminderd worden. Hierdoor blijft een nuttig middel over dat gratis verkregen kan worden in de stal. De mest moet wel ruim een jaar verteren voordat het de vruchtbaarheid van de grond echt sterk kan verhogen. Bij dit proces wordt het gehalte aan koolstof lager en stijgt het relatieve gehalte aan stikstof. Stikstof is één van de belangrijkste stoffen die een plant gebruik om te groeien.

Opslaan onder de grond

Bij Dutchso zijn we instaat om verschillende mestopslagen te installeren. Mestzakken kunnen onder de grond geplaatst worden. Deze zakken kunnen daarna bedekt worden met losse grond waardoor het land er op esthetisch gebied niet op achteruit gaat. Deze mest opslag is aangesloten op een gesloten systeem wat de stankoverlast sterk zal verminderen.

Mest opslag bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in een mest opslag? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Mest opslag

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!