Folie waterbassin

Folie waterbassin

Met behulp van een waterbassin kan een grote hoeveelheid water opgeslagen worden. Dit kan regenwater zijn maar ook gewoon leidingwater kan in het bassin gepompt worden. De meest duurzame manier om het bassin te vullen is natuurlijk door gebruik te maken van regenwater. Dit regenwater kan dan weer gebruikt worden om bijvoorbeeld het land te bevochtigen. Hierdoor zal er minder aanspraak gemaakt hoeven te worden op het slootwater wat het waterpeil weer ten goede komt. De kwaliteit van het folie dat gebruikt wordt voor het waterbassin is uiteindelijk bepalend voor de kwaliteit van het waterbassin zelf.

Het materiaal

Het folie waterbassin van Dutchso is geconfectioneerd conform de richtlijnen en voorschriften KIWA BRL-K537. Dit houdt in dat het folie voldoet aan de meest recente kwaliteits- en veiligheidseisen. Het folie is leverbaar met een dikte van 0,6 tot en met 2,0 mm. Er kan bij de installatie gekozen worden voor het installeren van doorvoeren zodat vloeistoffen makkelijk af- en aangevoerd kunnen worden.

Folie waterbassin bij de professionals van Dutchso

Dutchso is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van water- en energietechniek. Er wordt een groot aantal producten geleverd aan klanten van over de hele wereld. Er kan hierbij gedacht worden aan pompen, leidingen, fittingen, opslagtanks en energievoorzieningen voor installaties in afgelegen gebieden. Daarnaast leveren de professionals van Dutchso een veelvoud aan producten aan de Nederlandse markt. Deze klanten bevinden zich vaak in de utiliteit, scheepvaart en agrarische markt. Door een grote voorraad aan pompen, leidingen en fittingen kunnen we onze klanten binnen één tot twee dagen van dienst zijn. Bij Dutchso staat duurzaam zakendoen hoog in het vaandel. Daarom wordt er alles aan gedaan om de juiste balans te vinden tussen het milieu, de samenleving en de ondernemers. Bent u geïnteresseerd in folie waterbassin? Vul dan het contactformulier in op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Folie waterbassin

    Vragen of informatie?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!