Projecten inkoop

Project inkoop

Het kan zijn dat u meerdere projecten gelijktijdig scoort. Dit is een mooi succes soms kunt u echter deze vraag met uw eigen organisatie niet invullen een luxe probleem, of uitdaging. DB projecten inkoop ondersteuning biedt hiervoor de oplossing. DB projecten inkoop ondersteuning verzorgt een totaalpakket voor uw project inkoop. Dit omvat activiteiten zoals benchmarken, inkopen en de orderbewaking. Met meer dan 20 jaar ervaring in de inkoop van technische onderdelen heeft DB inkoop ondersteuning een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers waarmee we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Inkoop proces

Wij ondersteunen de klant bij delen van het inkoop proces of bij de totale afhandeling van het inkoopproces. Hierbij moet u denken aan:

Benchmarking
Wij laten minimaal drie leveranciers offreren op uw productaanvraag. Wij bevragen voor u de markt en geven op basis van technische specificatie, prijs, levertijd en kwaliteit aan wat de beste inkoopcondities voor u zijn. Dit doen wij op basis van een eenvoudige inkoop matrix die op voorhand door u wordt goedgekeurd.

Inkopen
Vervolgens stemmen onze inkopers met u de finale keuze af en worden de producten daadwerkelijk besteld. U bepaalt uiteindelijk wat u inkoopt. Hierdoor blijft u controle houden op wat u inkoopt.

Orderbewaking
Nadat de order is geplaatst zien wij toe op het nakomen van de gemaakte leveringsafspraken door de leverancier. Wij bewaken of de bestelde goederen en diensten ook daadwerkelijk worden geleverd. We controleren de voortgang van de productie bij de leverancier met betrekking tot kwaliteit en levertijd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de benodigde goederen op de afgesproken datum en op de overeengekomen plaats terecht komen.

Vrijblijvend advies

Stuur ons uw contact gegevens en wij maken graag een afspraak voor een 1 op 1 advies gesprek.