+31(0)183201048

Menu

TANKS


Dutchso ontwikkelt, produceert en installeert oplossingen voor het opslaan, tegenhouden en afdekken van vloeistoffen, vaste stoffen en gassen – en dat voor diverse markten.

 

In de logistiek, industrie, agrarische sector en tuinbouw bestaat niet alleen behoefte aan de opslag van (blus) water en meststoffen, maar ook aan het adequaat afdekken hiervan.

 

Dutchso biedt hiervoor een uitgebreid assortiment kunststof folie constructies voor toepassingen in combinatie met stalen silo’s en bassins.

 

Special zijn onze tankcontainers die zeer vaak worden ingezet als mobiele oplossingen op festivals of bij noodsituaties. Deze containers zijn te huur of te koop.

 

TB67B tank inspectie en tankreparatie, Dutchso is ook voor de jaarlijkse tank inspecties van of wateropslag of bluswatertank uw partner, Dutchso biedt zowel natte als droge inspecties aan.


Bij natte inspectie gaat onze inspecteur of onze drone onderwater de binnenzijde van de gehele tank op roest en andere ongeregeldheden inspecteren. Bij een droge inspectie kunnen wij de tank legen en voeren wij dan de inspectie aan de binnenzijde van de tank uit.


In beide gevallen kunnen wij op lokatie u voorzien van een tijdelijke wateropslag of bluswateropslag. Uiteraad aangesloten en getest op het bestaande sprinklersysteem. 


Mocht uit de natte of droge inspectie blijken dat reparatie aan uw wateropslag, bluswatertank of bassin nodig is, dan kan Dutchso dit voor elk merk en type tank uitvoeren. 


STALEN TANKS


ZAKKEN


FOLIE BASSINS


TANK-CONTAINERS


SPECIALE TANK OPLOSSINGEN

facebook twitter rss mail